+359-898-519-005

ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ | СОФИЯ ул. ЕВЛИЯ ЧЕЛЕБИ 3

Menu

Студио за професионална фотография София

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn

СТУДИО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ

За нас

Студиото е създадено през 2008 г от професионални фотографи с дългогодишен опит в рекламната, модната, продуктовата и репортажна фотография. Работата ни е представена в настоящия уебсайт belightstudio.com. Той е част от БИЛАЙТ СТУДИО ЕООД и представя работата ни в областта на професионалната фотография. Предлагаме и услуги свързани с визуалната реклама, онлайн ресурси и обучения по фотография.

Какво предлагаме?

Дейността на студиото е свързана с организирането и реализацията на проекти в областта на фотографията и видеопродукциите. Ние предлагаме цялостни решения и винаги се стремим към качествена и ефективна работа, както и коректност в отношенията си с клиента. На нашия екип можете да разчитате за визуализацията на рекламни, редакторски или имиджови визуални проекти. Можем да ви предложим професионално репортажно заснемане на различни корпоративни събития, промоционални представяния, конференции, както и персонални моменти. Освен събитията, нашите корпоративни клиенти разчитат на нас за заснемане на имиджови и корпоративни портрети. Нашето порфолио представя целия процес от концепцията до крайния резултат на визуалния продукт.

Нашето студио се отдава под наем за реализация на фотографски и видео проекти. Описание, както и условията за наемане на студиотоще намерите на посочения по-долу линк.

Описание на студиото...

 

 

 

 

Защо да изберете нас
за реализация на Вашите
визуални проекти?


  • Повече от 15 години опит в областта на приложната и творческа фотография

    През годините сме реализирали множество проекти в областта на на приложната фотография. Реализирали сме проекти за едни от най - влиятелните компании и агенции в страната. Освен дългогодишния опит нашите фотографи са дипломирани професионалисти с отношение към работата. Освен качеството на продуктите ни, това гарантира и професионални взаимоотношения.
  • Широк спектър от услуги

    Предлагаме пълната гама фотографски услуги в областта на рекламната, продуктова и репортажна фотография. На нашите услуги можете да разчитате за изготвяне на цялостни концепции свързани с представяне на вашия бизнес.
  • Гъвкаво ценообразуване

    При определяне на ценовата стойност подхождаме индивидуално към всеки проект, като предварително обсъждаме детайлите свързани с визуалните характеристики, предназначението и предвидените бюджети.

Наши клиенти с които имаме успешно парньорство през изминалите няколко години: