+359-898-519-005

ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ | СОФИЯ ул. ЕВЛИЯ ЧЕЛЕБИ 3

Menu

Снимка цени професионални фотографски услуги

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn

ЦЕНИ ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ

ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ

Фотосесия за портфолио, имиджова фотосесия 350 лв. - включва 4 часа фотосесия и 10 бр. ретуширани и обработени тонално и цветово снимки. В цената е включена смяната на няколко визии, фонове и различно по характер осветление. Фотосесиите се провеждат в студиото или на избрано от Вас място.
Фотосесия за начинаещи модели 240 лв. - включва до 2-3 часа сесия, 2 визии, 150 бр. снимки на CD / DVD + 10 бр. обработени снимки. В процеса на реализация на сесията се обръща внимание на поведението на модела пред камера.
Малка фотосесия 100 лв. - включва до 50 бр. снимки реализирани на бял фон и записани на CD / DVD.
Галерия фотосесия модели...

ПОРТРЕТНА ФОТОГРАФИЯ

Кратка фотосесия в студиото 30-40 мин. след предварително записан час. Цена 40 лв. за една избрана и обработена(цветово, тонално и ретуширана) фотография. Всички необработени снимки получавате в суров вид на цифров носител във формат JPEG. За реализация на корпоративни портрети следва да Ви бъде изготвена ценова оферта според изобразителните изисквания и броя на служителите. 
Свържете се с нас...

КАТАЛОЖНА И ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ

Продуктова и каталожна фотография - снимки с участие на модели - 20 лв. за една фотография.
Снимки на предмети и продукти - 15 лв. за една фотография.
Снимки на произведения на изкуството - картини, скулптури и други - цена 15 лв. за една фотография.
Галерия продуктова и рекламна фотография...

РЕПОРТАЖНИ СНИМКИ НА КОРПОРАТИВНИ ПАРТИТА И СЪБИТИЯ

Цена за два часа ангажираност на фотографа 180 лв. За всеки следващ час от ангажимента цената е 80 лв. Всички снимки от събитието се предоставят на CD / DVD или чрез линк за изтегляне. За събития свързани с по-голям брой участници (над 200) или с продължителност от няколко дни се изготвя индивидуална ценова оферта според характеристиките на събитието.
Галерия корпоративни и светски събития...

СВАТБЕН ФОТОГРАФ - ЦЕНА ФОТОГРАФСКО ЗАСНЕМАНЕ

Базова цена за заснемане на цялостно сватбено тържество до изнасянето на сватбената торта - 1100 лв. В цената е включена ангажираност на фотографа до 10 часа, както и фотосесия на младоженците. Всички снимки се обработват цветово и тонално, а избрани снимки от фотосесията се ретушират. Всички снимки се предоставят на DVD или външна флаш памет, както и чрез линк за изтегляне. След предварителна среща с младоженците се изготвя индивидуален сценарий и оферта в зависимост от индивидуалното събитие. Възможно е заснемане от двама или повече фотографи, както и  включване на видеозаснемане в пакета за сватбеното тържество. 
Заснемане на подпис или църковен ритуал с включена фотосесия 320 лв. - При ангажираност на фотографа до 3 часа.
Сватбена фотография - галерия...

ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Цена фотограф - 180 лв. - Включва до 2 часа ангажираност на фотографа, всички снимки се обработват тонално и цветово, записват се на DVD в оригинален размер или се предоставя линк за изтегляне.

ФОТОСЕСИЯ ЗА ДЕЦА

Малка сесия 100 лв. - Включва сесия между 1 и 2 часа в студиото, всички снимки записани на DVD в оригинален размер, 5 обработени кадъра - цветово, тонално и ретуширани.
Стандартна сесия 160 лв. - Включва 2-3 часа сесия в студиото или на избрано от вас място, всички снимки записани на DVD в оригинален размер, 10 избрани и обработени кадъра - цветово, тонално и ретуширани.
Голяма сесия 240 лв. - Продължителност, около 4 часа на предварително подбрани места или във студиото, всички снимки записани на DVD в оригинален размер, 25 избрани и обработени кадъра - цветово, тонално и ретуширани.
Детска фотосесия - галерия...