Facebook Twitter Google+ Pinterest

ЦЕНИ ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ

ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ

Фотосесия за портфолио, имиджова фотосесия 350 лв. - включва 4 часа фотосесия и 10 бр. ретуширани и обработени тонално и цветово снимки. В цената е включена смяната на няколко визии, фонове и различно по характер осветление. Фотосесиите се провеждат в студиото или на избрано от вас място.

Фотосесия за начинаещи модели 240 лв. - включва до 2-3 часа сесия, 2 визии, 150 бр. снимки на CD / DVD + 10 бр. обработени снимки. При необходимост се обръща внимание на поведението на модела пред камера.

Малка фотосесия 100 лв. - включва до 50 бр. снимки реализирани на бял фон и записани на CD / DVD.

ПОРТРЕТНА ФОТОГРАФИЯ

Кратка фотосесия в студиото или на избрано от вас място. Цена 40 лв. за 1 избрана и обработена фотография. Всички необработени снимки получавате в суров вид на цифров носител във формат JPEG. За реализация на корпоративни портрети следва да ви бъде изготвена ценова оферта според изобразителните изисквания и броя на служителите. Контакт

КАТАЛОЖНА И ПРЕДМЕТНА ФОТОГРАФИЯ

Каталожна фотография Снимки с участие на модели - 20 лв. за 1 фотография.

Снимки на предмети - 15 лв. 1 фотография.

Снимки на произведения на изкуството - картини, скулптори и други - цена 15 лв. за 1 фотография.

- Посочените цени са ориентировъчни, те следва да бъдат актуализирани според предназначението и тиража на изходните рекламни и каталожни материали.

СНИМКИ НА КОНФЕРЕНЦИИ, КОРПОРАТИВНИ ПАРТИТА, СЪБИТИЯ И РЕПОРТАЖИ

Цена за два часа ангажираност на фотографа 180 лв. За всеки следващ час от ангажимента цената е 80 лв. Всички снимки от събитието се предоставят на CD / DVD или чрез линк за изтегляне. За събития свързани с по-голям брой участници (над 200) или с продължителност от няколко дни се изготвя индивидуална ценова оферта според характеристиките на събитието.

СВАТБЕН ФОТОГРАФ - ЦЕНА ФОТОГРАФСКО ЗАСНЕМАНЕ 

Базова цена за заснемане на цялостно сватбено тържество до изнасянето на сватбената торта - 1100 лв. В цената е включена ангажираност на фотографа до 10 часа, както и фотосесия на младоженците. Всички снимки се обработват цветово и тонално, а избрани снимки от фотосесията се ретушират. Всички снимки се предоставят на DVD или външна флаш памет, както и чрез линк за изтегляне. След предварителна среща с младоженците се изготвя индивидуален сценарий и оферта в зависимост от индивидуалното събитие. Възможно е заснемане от двама или повече фотографи, както и  включване на видеозаснемане в пакета за свътбеното тържество. 

Заснемане на подпис или църковен ритуал с включена фотосесия 320 лв. - При ангажираност на фотографа до 3 часа.

ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Цена фотограф - 180 лв. - Включва до 2 часа ангажираност на фотографа, всички снимки се обработват тонално и цветово, записват се на DVD в оригинален размер или се предоставя линк за изтегляне.

ФОТОСЕСИЯ ЗА ДЕЦА

Малка сесия 100 лв. - Включва сесия между 1 и 2 часа в студиото, всички снимки записани на DVD в оригинален размер, 5 обработени кадъра - цветово, тонално и ретуширани.

Стандартна сесия 160 лв.. - Включва 2-3 часа сесия в студиото или на избрано от вас място, всички снимки записани на DVD в оригинален размер, 10 избрани и обработени кадъра - цветово, тонално и ретуширани.

Голяма сесия 240 лв. - Продължителност, около 4 часа на предварително подбрани места или във студиото, всички снимки записани на DVD в оригинален размер, 25 избрани и обработени кадъра - цветово, тонално и ретуширани.

- Цените за репортажна и сватбена фотография са валидни само за района на гр. София.

- Всички снимки се предоставят във формат JPEG. Сурови файлове, RAW или NEF предоставяме единствено след наличие на договор за авторски права.

Посетете ни в Google+

×

Log in