Каталожна и предметна фотография

Каталожна фотография Снимки с участие на модели - 20лв. за 1 фотография.

Снимки на предмети - 15лв. 1 фотография.

Снимки на произведения на изкуството - картини, скулптори и други - цена 15 лв. за 1 фотография.

Снимки за BOOK на манекени и фотомодели

Фотосесия за портфолио, BOOK 380лв. - Включва 4 часа фотосесия и 10 обработени снимки. Използване на няколко визии и осветление. Към цената е включен и професионален гримьор. Фотосесиите се провеждат в студиото или на избрано от вас място.

Фототест на модели 240лв. Включва до 100 бр. снимки на CD / DVD + 10бр. обработени снимки.

Малка фотосесия 100лв. Включва до 50 бр снимки реализирани на бял фон и записани на CD / DVD.

Портретна фотография

Кратка фотосесия в студиото или на избрано от вас място. Цена 30лв. За 1 избрана и обработена фотография. Всички необработени снимки получавате в суров вид на цифров носител във формат JPEG.

Снимки на конференции, партита, рожденни дни и репортажи

Цена за два часа ангажираност на фотографа 180лв. За всеки следващ час от ангажимента цената е 80 лв. Всички снимки от събитието се предоставят на CD / DVD или чрез линк за изтегляне. За събития свързани с по-голям брой участници (над 200) се изготвя индивидуална оферта според характеристиките на събитието.

Сватбен фотограф - цена фотографско заснемане 

Базова цена за заснемане на цялостно сватбено тържество до изнасянето на сватбената торта - 1100лв. В цената е включена ангажираност на фотографа до 10 часа, както и фотосесия на младоженците. Всички снимки се обработват цветово и тонално, а избрани снимки от фотосесията се ретушират. Всички снимки се предоставят на на DVD, както и чрез линк за изтегляне. След предварителна среща с младоженците се изготвя индивидуален сценарий и оферта в зависимост от индивидуалното събитие. Възможно е заснемане от двама или повече фотографи, както и  включване на видеозаснемане в пакета за свътбеното тържество. 

Заснемане на подпис или църковен ритуал с включена фотосесия 320лв. - При ангажираност на фотографа до 3 часа.

Детски рожден ден

Цена фотограф - 180лв. - Включва до 2 часа ангажираност на фотографа, всички снимки се обработват тонално и цветово, записват се на DVD в оригинален размер или се предоставя линк за изтегляне.

Фотосесия деца и бебета

Малка сесия - 100лв. - Включва сесия между 1 и 2 часа в студиото, всички снимки записани на DVD в оригинален размер, 5 обработени кадъра - цветове, тонално и ретуширани.

Стандартна сесия - 160лв. - Включва 2-4 часа сесия в студиото или на избрано от вас място, всички снимки записани на DVD в оригинален размер, 10 избрани и обработени кадъра - цветово, тонално и ретуширани.

Голяма сесия - 240лв. - Продължителност, около 4 часа на предварително подбрани места или във студиото, всички снимки записани на DVD в оригинален размер, 25 избрани и обработени кадъра - цветово, тонално и ретуширани.

- Цените за репортажна и сватбена фотография са само за района на гр. София.

- Всички снимки се предоставят във формат JPEG. Сурови файлове, RAW или NEF предоставяме единствено след заплащане на авторски права

Посетете ни в Google+

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in