+359-898-519-005

ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОГРАФ | СОФИЯ ул. ЕВЛИЯ ЧЕЛЕБИ 3

Menu

Снимка цени професионални фотографски услуги

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn

ЦЕНИ ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ

ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ

Фотосесия за портфолио, имиджова фотосесия 620 лв. - включва 4 часа фотосесия и 10 бр. ретуширани и обработени тонално и цветово снимки. В цената е включена смяната на няколко визии, фонове и различно по характер осветление. Фотосесиите се провеждат в студиото или на избрано от Вас място.
Фотосесия за начинаещи модели 340 лв. - включва до 2-3 часа сесия, 2 визии, 150 бр. снимки на flash drive / link + 10 бр. обработени снимки. В процеса на реализация на сесията се обръща внимание на поведението на модела пред камера.
Малка фотосесия 180 лв. - включва до 80 бр. снимки реализирани на бял фон и записани на flash drive / link.
Галерия фотосесия модели...

ПОРТРЕТНА ФОТОГРАФИЯ

Кратка фотосесия в студиото 30-40 мин. след предварително записан час. Цена 60 лв. за една избрана и обработена(цветово, тонално и ретуширана) фотография. Цената за всяка следваща избрана и обработена снимка е 15 лв. Всички необработени снимки получавате в суров вид на цифров носител във формат JPEG. За реализация на корпоративни портрети, следва да Ви бъде изготвена ценова оферта според изобразителните изисквания и броя на служителите. 
Свържете се с нас...

КАТАЛОЖНА И ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ

Продуктова и каталожна фотография - снимки с участие на модели - 25 лв. за една фотография.
Снимки на предмети и продукти - 20 лв. за една фотография.
Снимки на произведения на изкуството - картини, скулптури и други - цена 20 лв. за една фотография.
Галерия продуктова и рекламна фотография...

РЕПОРТАЖНИ СНИМКИ НА КОРПОРАТИВНИ ПАРТИТА И СЪБИТИЯ

Цена за два часа ангажираност на фотографа 240 лв. За всеки следващ час от ангажимента цената е 100 лв. Всички снимки от събитието се предоставят на flash drive или чрез линк за изтегляне. За събития свързани с по-голям брой участници (над 200) или с продължителност от няколко дни се изготвя индивидуална ценова оферта според характеристиките на събитието.
Галерия корпоративни и светски събития...

ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Цена фотограф - 280 лв. - Включва до 2 часа ангажираност на фотографа, всички снимки се обработват тонално и цветово, записват се на DVD в оригинален размер или се предоставя линк за изтегляне.

ФОТОСЕСИЯ ЗА ДЕЦА

Малка сесия 160 лв. - Включва сесия около 1 час в студиото, всички снимки записани на DVD в оригинален размер, 5 обработени кадъра - цветово, тонално и ретуширани.
Стандартна сесия 240 лв. - Включва 2 часа сесия в студиото или на избрано от вас място, всички снимки се предоставят записани на цифров носител или чрез линк за сваляне. от тях се избират 10 кадъра, които се обработват - цветово, тонално и ретушират.
Голяма сесия 380 лв. - Продължителност, около 4 часа на предварително подбрани места или във студиото, всички снимки се предоставят записани на цифров носител или чрез линк за сваляне, от тях се избират 25 кадъра, които се обработват - цветово, тонално и ретушират.
Детска фотосесия - галерия...